Du er landet på Hårklemmer.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen hårelastik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen hårelastik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen

  • Mærke: Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen som vi har fundet til 10,50 hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbuddet er gældende så længe lager haves! Mål: D: 7 cm. Materiale: Bomuld, elastik Super smarte hårelastikker fra Ib Laursen.
Hårelastikkerne er beklædt med bomuld i friske farver og mønstrer. Elastikkerne er assorteret, så vi vælger 3 elastikker…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ib Laursen Hårelastik på listen er Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 10.50. Billigste udvalgte Hårelastik er Hårelastik assorteret farver – Ib Laursen som du kan købe for 10.50 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Hårelastik data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Hårelastik tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårelastik guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårelastik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårelastik: