Du er landet på Hårklemmer.dk, det helt rigtige sted at finde RICE hårelastik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle RICE hårelastik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Broche / hårelastik fra Rice (1 stk i ass. design)

  • Mærke: RICE

Sidste produkt på vores liste er Broche / hårelastik fra Rice (1 stk i ass. design) som vi har fundet til 14,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fin broche eller hårelastik – assorteret serie med 6 forskellige designs.
Prisen er for 1 stk – modelvalg ikke muligt.
Brug den til hverdag eller til fest – eller måske som den lille sød gave.
Sød accessory der med med garanti vil få dit outfit eller task…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste RICE Hårelastik på listen er Broche / hårelastik fra Rice (1 stk i ass. design) fra BabyGear.dk med en pris på 14.00. Billigste udvalgte Hårelastik er Broche / hårelastik fra Rice (1 stk i ass. design) som du kan købe for 14.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående RICE Hårelastik data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle RICE Hårelastik tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårelastik guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårelastik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårelastik: