Du er landet på Hårklemmer.dk, det helt rigtige sted at finde Mimi & Lula hårklemme. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mimi & Lula hårklemme tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mimi & Lula 4-pak hårklemmer – muslinger

  • Mærke: Mimi & Lula

Vores første anbefaling er “Mimi & Lula 4-pak hårklemmer – muslinger” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Pakke med fire små hårklemmer fra Mimi & Lula.
Sættet består af hårklemmer, der er designet som en muslingeskal. De har de fineste skinnende farver med guld glitter, du kan tænke dig.  Det er charmerende hårklemmer, der både kan bruges til hverdag og fes…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Hårklemmer med muslingeskal fra Mimi & Lula

  • Mærke: Mimi & Lula

Sidste produkt på vores liste er Hårklemmer med muslingeskal fra Mimi & Lula som vi har fundet til 89,95 hos Babadut.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hårklemmer til børn Hårklemmer til børn formet som muslingeskaller.
I sættet er der 4 hårklemmer i 3 forskellige farver. De fine hårspænder vil pynte i ethvert hår – kort eller langt! Pift hverdags outfittet op eller brug dem til fest.
Spænder er altid et…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Mimi & Lula Hårklemme på listen er Hårklemmer med muslingeskal fra Mimi & Lula fra Babadut.dk med en pris på 89.95. Billigste udvalgte Hårklemme er Mimi & Lula 4-pak hårklemmer – muslinger som du kan købe for 62.96 hos Ovellie. Forskellen på de to priser er 26.99 kr.
Ovenstående Mimi & Lula Hårklemme data og priser er hentet fra 2 butikker (Ovellie, Babadut.dk). Alle Mimi & Lula Hårklemme tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårklemme guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårklemme blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårklemme: