Bedste ecooking Hårolie - se top 1

blandt 1 hårolie
Udsalg - spar 25 % Ecooking Hår Olie (75 ml )

Fundet hos Made4men Danmark og 3 andre - spar 47 kr.

Ecooking Hår Olie (75 ml )

127,46 kr. 169,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Plejer og fugtgiver alle hårtyper
  • Naturlige ingredienser som kokosolie og arganolie
  • Beskytter mod skadelige påvirkninger
  • Let at bruge i både vådt og tørt hår
  • Vegansk og dermatologisk testet

Længere beskrivelse af Ecooking Hår Olie (75 ml ):

Hårolie er en plejende og fugtgivende olie, der er velegnet til alle hårtyper. Olien indeholder en høj koncentration af olier og vitaminer, der trænger dybt ind i hvert enkelt hårstrå og beskytter, fugter og plejer håret. Hårolien består af naturlige ingredienser såsom kokosolie og arganolie, der er kendt for deres evne til at reparere tørre og spaltede spidser og blødgøre håret.

Hårolien indeholder også antioxidanten Q10 og squalane, der beskytter håret mod skadelige påvirkninger og hjælper med at bevare hårets naturlige glans og styrke. Olien har en skøn duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus, der giver en frisk fornemmelse i håret.

Hårolien er enkel at bruge og kan påføres både i vådt og tørt hår. Kom blot 1-2 pump olie i håndfladerne og fordel i hårspidserne. Den lette formel trænger hurtigt ind i hårstråene og efterlader håret blødere, glattere og mere glansfuldt. Hårolien har også den fordel, at den gør håret lettere at rede ud.

Hårolien er vegansk og dermatologisk testet, så du kan anvende den med ro i sindet. Produktet er produceret af Ecooking A/S, der er en dansk virksomhed, der er kendt for at producere naturlige og effektive skønhedsprodukter. Produktet har varenummer 50063 og kan købes i forskellige forretninger eller online.

    Size
  • 75 ml
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top